Újabb rajzpályázati sikereink

A Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola és AMI minden évben nagyszabású iskolai rendezvényekkel ünnepli meg névadójának születésnapját. A programokon nem csak az intézmény diákjai vesznek részt hagyományosan, hanem több témában is pályázatokat hirdetnek. Ebben az évben “Ragyogó hervadás” címmel versillusztrációikat küldhették el a képzőművészet iránt érdeklődő, kreatív alkotói tehetségüket bizonyítani kívánó diákok az ország különböző iskoláiból.
Iskolánk minden évben örömmel vesz részt a képzőművészeti pályázatokon és az ünnepélyes díjátadókon, hiszen az elmúlt években mindig a díjazottak között voltunk.
 
Sajnos a tavalyi évhez hasonlóan most is online módon zajlott az értékelés, a nyilvános ünnepségek nem lettek megtartva.
 
A Szőnyi István Általános Iskola és AMI részéről mind az alsó mind a felső tagozatos tanulóink készítettek szép számmal rajzokat, festményeket, különböző egyéb technikákat alkalmazó munkákat. A neves zsűri döntése alapján végül két tanulónk is a díjazottak listáján szerepelt:
 
A 3. korcsoportban Nagy Borbála Csenge 6. osztályos tanulónk a zsűri különdíjában részesült,
 
a 4. korcsoportban pedig 8. osztályos diákunk, Viraszkó Panna alkotása III. helyezett lett.
 
Gratulálunk minden pályázónak és felkészítő tanáraiknak egyaránt!
 
Medvigy Miklós
vizuális kultúra tanár