Torna tábor volt a Pomázi Mátyás Király Általános Iskolában

Minden résztvevő nagy bánatára véget ért a 2. alkalommal megrendezett torna edzőtábor a Pomázi Mátyás Király Általános Iskolában.

Július 6-10. között iskolánk tornászai vették birtokukba a tornatermet és a sportpályát, hogy az egész éves kitartó munkájukat 1 hetes intenzív sportolással zárják le:

Az első négy nap délelőtt és délután is 3-3 óra edzést tartott Molnár-Bruder Géza edző, így esténként nem kellett altatni a lányokat. A négy nap alatt lezajlott háziversenyben derekasan állták a sarat a táborozók, szoros küzdelemben végül Asztalos Dóri 7. a osztályos tanulónk lett a győztes. A második helyen Görgös Klaudia, (5. a), a harmadikon Elekes-Balázs Júlia (2. a) végzett. A tusa lezárásaként az értékelés, az emléklapok és a csokik kiosztása következett. Azért a verseny mellett jutott idő fagyizásra és játékra is. Az utolsó napon, a legnagyobb kánikulában, Leányfalura mentek tornászaink, hogy a hét fáradalmait egész napos strandolással áztassák ki tagjaikból. Ez a nap is remekül sikerült, edzés nélkül is volt bőven mozgás. A tábor gyorsan eltelt, a lányok ráadást akartak, mert kevés volt nekik az egy hét.

Köszönet illeti városunk polgármesterét és önkormányzatát, amiért a tornász gyerekeket támogatták és az ebédlőt a rendelkezésükre bocsájtották.

Jövőre, a 3. torna edzőtáborban is várja tornászainkat szeretettel Molnár-Bruder Géza!